• NEXUS6
    #19
    Kevered a sezlont a faxommal!

    Mexikóban, meg mondjuk valamelyik középázsiai országban még lehet, hogy gond a túlnépesedés, de pl közép-Afrikában az AIDS miatt kezdenek működésképtelenné válni az államok. Kb 20 évvel vagy lemaradva a Világtól.

    Európa elöregszik, mint ahogy többen írták. Az a politikai gazdasági elit akik a nyakunkon ülnek valahogy úgy gondolkodik, mint te, és nem látja a realitásokat.

    20-30 éve a termelőeszközök lehetővé teszik, hogy az emberek kis százaléka dolgozzon a reálgazdaságban, a népesség nagyobb része pedig a szolgáltatásban, vagy egyszerűen csak fogyasszon estleg azon munkálkodjon, hogy újratermelje a népességet (basszon az egészre, vulgárisan). Ehelyett az első olajválság óta egy ál-hiánygazdaság állapotában tartják a Világot, hogy a túltermelési válságokat megakadályozzák, és mert nincs olyan gazdasági-politikai modell ami egy abszolút jóléti államban is biztosítaná a jelenlegi elit hatalmát.

    Jelenleg csak azért haldoklik a nyugat és a hatalmi szférájába eső országok, hogy a vezetők bankszámláján még egy nullát írhassanak a már így is hatalmas összegek mögé.
    Kína pedig egy olyan dögkeselyű, aki max csak annak örülhet, hogy a helyzethez megfelelően megválasztott politikája miatt utánunk fog elpusztulni.