• Berselius
    Gyorsan lefordítva a bejelentést:

ok, ta-da, hivatalos új album bejelentés-update. az új albumom címe 'destroyed' és valamikor május közepén fog megjelenni

üdv, ok, ta-da, hivatalos új album bejelentés (azt szeretném írni hogy blog de még mindig van valami furcsa, természetellenes utálat bennem a 'blog' szó iránt, habár már kétszer leírtam, blog blog blog. most ötször. azt hiszem most abbahagyom.)

tehát, új album-update (nem blog)

az új albumom címe 'destroyed' és valamikor május közepén fog megjelenni. zeneileg nagyon melódikus és légies és elektronikus, és ha össze kellene foglalnom akkor úgy írnám le mint 'tropára ment melódikus elektronikus zene üres városok részére éjjeli 2 körül.'

akárhogyis, nekem így hangzik. és a zene eredetileg késő éjjel íródott turné közben, amikor gyakran van alvászavarom és sok időt töltök ébren hotel szobákban hajnali kettőkor amikor úgy tűnik mindenki más a világon alszik. tehát ahelyett hogy még több dobgépet veszek az e-bayen (akármilyen szépek is) megpróbálom az alvatlansági időmet zeneírással tölteni. aztán visszaviszem ezeket a számokat a stúdiómba és megpróbálom befejezni őket a régi, lepukkant dobgépekből és szintetizátorokból álló fura gyűjteményemmel és megpróbálom rávenni a barátaimat hogy énekeljenek rá (emily zuzik, iníang bassey és joy malcolm barátaim énekelnek az albumon, és persze én is). aztán kiadom az albumot. aztán elnevezem 'destroyed'-nek. aztán kiadom 2011 májusában. legalábbis, ez a terv.

miért 'destroyed'? hát, at albummal együtt kiadok egy könyvnyi fotót (a kedves damiani/d.a.p.-nél lévő emberekkel). 10 éves korom óta fotós vagyok, és végül elhatároztam hogy kiadok egy könyvet a fotóimból. tudom, hogy a digitális fényképezés korszakában mindenki egy fotós. de én 35 éve fotózok egy nikon f-el, és dolgoztam már sötét kamrában, előhívtam és másoltam, tehát úgy érzem nem vagyok egy teljesen kezdő digitális fotós.

tehát a cím: 'destroyed'. a laguardia reptéren voltam és a gépem késett és éppen nézelődtem és megláttam egy kis kivetítőt amin ez állt: 'a gazdátlan poggyászok megsemmisítésre kerülnek', de a kijelző egyszerre csak egy szót írt ki így vártam amíg azt olvastam hogy 'destroyed' és lefotóztam és valahogy a kép és a cím passzol nekem amikor az albumot hallgatom és amikor más képeket nézek a könyvből és igen ez egy hosszú mondat a könyv és az album címéről és borítójáról de én szeretem a hosszú mondatokat mert john irvin 'a prayer for owen meany' című számára emlékeztetnek.

itt a kép, remélem tetszik (több infó és szöveg a kép alatt, tehát görgess tovább, köszi)

az album mellett még egy "e.p."-t is kiadunk. az "e.p." azt jelenti "meghosszabbított időtartam", és ez egy újabb csökevénye a vinyl hőskorából.

az e.p. három számot tartalmaz: be the one, sevastopol és victoria lucas.

remélem tetszenek. az e.p. ingyenes ingyenes ingyenes, mert úgy vélem ez növeli az esélyét hogy valaki meghallgatja. én vagyok a világ legjobb üzletembere, mivel létrehoztam ezen kívül a mobygratis.com-ot is ami szintén ingyen ad zenét.

<script type="text/javascript" src="http://cdn.topspin.net/javascripts/topspin_core.js?aId=3967×tamp=1297968495"></script>
    <div class="topspin-widget topspin-widget-email-for-media">
    <object type="application/x-shockwave-flash" width="300" height="80" id="TSWidget55735" data="http://cdn.topspin.net/widgets/email2/swf/TSEmailMediaWidget.swf?timestamp=1297968495" bgColor="#000000">
    <param value="always" name="allowScriptAccess"/>
    <param name="allowfullscreen" value="true"/>
    <param name="quality" value="high"/>
    <param name="movie" value="http://cdn.topspin.net/widgets/email2/swf/TSEmailMediaWidget.swf?timestamp=1297968495"/>
    <param name="flashvars" value="highlightColor=0x999999&theme=white&widget_id=http://cdn.topspin.net/api/v1/artist/3967/email_for_media/55735?timestamp=1297681496"/>
    </object>
    </div>

néhány belső infó: 'be the one' szerepelt a paul haggins által rendezett "a következő három nap"-ban, 'sevastopol' egy érdekes város ukrajnában és 'victoria lucas' volt sylvia plath álneve.

készítettem három videót a számokhoz (amit egy kézi kamerával vettem fel utazás közben). a 'be the one' videó a new york-los angeles közötti repülőúton lett forgatva és jo haggis (paul testvére) vágta meg. ha egyáltalán jó az csak azért van mert ő vágta meg. nézd meg itt.

'sevastopol' a brazília felé tartó repülőúton lett forgatva, ahol carl cox-al léptem fel. (sajnos a link nem működött)

és 'victoria lucas' los angeles-ben lett forgatva éjszaka amikor úgy tűnt mindenki alszik. nézd meg itt.

oh, csak hablagyolok. itt vannak a legfontosabb adatok: új album megjelenése valamikor májusban (itt van a cím és a számok az albumról):

destroyed.

the broken places
    be the one
    sevastopol
    the low hum
    rockets
    the day
    the right thing
    after
    victoria lucas
    blue moon
    lie down in darkness
    stella maris
    the violent bear it away
    lacrimae
    when you are old

egy könyv a fotókból, szintén 'destroyed' címmel valamikor májusban fog megjelenni damiani/dap kiadásában.

és egy e.p., ami ma jelent meg: be the one, sevastopol, victoria lucas

oh, és végül, sokat fogok turnézni május és szeptember között, nagyrészt európában de észak-amerikában is. talán más helyeken is, de még nem tudom. http://www.moby.com/live

és lesz majd egy galéria amiben képek lesznek különböző városokról, ami hamarosan meg fog jelenni. és sok más dolog is van, amit be kell jelenteni, de eleget szövegeltem, tehát a többit kb. egy hónapon belül.

nagyon szépen köszi, és remélem tetszik az album és a könyv és az e.p.

-moby

u.i. oh, valószínüleg észrevettétek hogy megváltozott a honlap. remélem tetszik, a régi már egy kicsit otromba volt.ez az új sokkal jobban működik.

u.u.i. itt van három kép a könyvből amiket kedvelek: