fourgee#11
"Tisztelt SG! Legyenek szívesek feltüntetni EMBERI fizetőeszközben mért összegeket!!!
Ha dollár, euró, von, font, stb... mindet TESSÉK FORINTRA ÁTSZÁMÍTANI!!!!! "
Nem érdemes átszámítani!!! Még májusban vettem egy Dell XPS1530-as notebookot T8100-as processzorral, 2GB rammal, Vista Home Premiummal, Geforce 8600GT-vel (ddr3 memóriás), 250-es winchesterrel, 1 év garanciával, az volt 669 font, akkori árfolyamon 210 ezer forint, most nem tudom mennyi lehet. A WestEnd Dell shopjában is árultak akkoriban (gondolom még most is) 1530-as XPS-t, csak abban gyengébb processzor volt (T5xxx sorozat), 3GB ram, 3G gsm modul, plusz 3 év garancia, meg a nagyobb felbontású kijelző. Ez a konfig itt azt hiszem 720 fontba került volna (300 forinttal számolva az 216 ezer forint), míg otthon a Dell Shopban ugyanaz a konfig 408 ezer forint volt !!!! Most augusztusban is megnéztem ott az XPS 1530-as gépeket, és 450 ezer forintos árakat láttam... Szóval, hiába váltod át, 2x annyiba kerül...
Vagy pl. szeretnék lézeres egeret venni a géphez, nézegettem itt a Logitech megoldásait. Találtam egy fasza egeret 19.99-ért, vagyis felfelé kerekítve 6000-ért (most nem tudom mennyi a font, de legutóbb 300-ért láttam), miközben otthon ugyanaz az egér 12000 forint... (Demand kisker listáján)
De nézhetünk más árakat is, a kedvenc tusfürdőm itt 5 font, vagyis 1500 forint, míg otthon 2500... Túl jól keresnek a magyarok, azért kell drágán adni nekik mindent :). Ja, vagy még 1 dolog, SonyEricsson P1i, Pannonnál 80 ezer 2 éves előfizetéssel, itt meg aláírsz 18 hónapot és ingyen odaadják. Vagy SonyEricsson W910i, szintén Pannonnál 2 év szerződéssel 60 ezer forint, itt meg feltölthető kártyával 109 font, vagyis 33 ezer forint... (egyik ismerősöm vett, 1GB-os kártyát adtak hozzá, valamint kipróbálta másik kártyával és kiderült hogy kártyafüggetlen a telefon...).