• roliika
    Faxság az egész amúgy ahogy van.

Mindjárt mondom miért de előtte ez a zsidó kérdés...nem vagyok az és még csak ismerőseim sincsenek, de mikor ezt a talmudot vagy mit olvastam itt lent hát meglepődtem...és szerintem okos dolog...mármint jól csinálják :DDD. Volt egy ügyfelem aki hát zsidó és emeltdíjas SMS-el üzletel és eszméletlen mennyi dologért hajlandóak fizetni az emberek...havi 100 milliós nagyságrendű a bevétele mert mindíg új dolgokkal veszi rá az embereket (legálisan) hogy fizessenek mert hát jó lesz nekik...és mindíg vannak jó ötletei, még volt hogy én is filóztam hogy dejó ez mert még nekem is jól jönne mondjuk 400Ft-ért..pedig ismerem a hátteret és tudom hogy nyer rajta nem keveset. Szóval lehet útálni a zsidókat, de szerintem ez nem útálat igazából pusztán irigység.

Aztán van egy költségcsökkentő javaslatom a T. képviselőknek.
    Ugye van minden állampolgárnak olyanja, hogy személyi igazolvány.

Miért nem lehet azt megtenni, hogy egy adatbázisban hozzácsapják a TAJ, TB és mindenféle ló**sz kártyát sőt még a bankszámla számot is?

Hát igen ez egy egyszeri működő beruházás lenne kéne venni bizony 1-2 szervert (100 milla alatt megoldható ami államilag nem pénz) oszt onnantól egységesen lehetne kezelni bármit, akár jogosultság hozzáférő rendszerrel is hogy Apehes Marika ne férjen hozzá azért mindenhez ha nincs engedélye...aztán a többi nyomi RFID meg minden marhaságot el lehet felejteni.

Ja hogy ez utána már másnak nem hozna hasznot, meg nem kell több kártya, meg több illeték meg több hivatalnokot eltartani...hát igen csókolom.