• 5c0rp330n
    az, hogy szerinted nekem van-e kártyám vagy nincs, én őszintén szólva leszarom. itt van mellettem pár centire, pontosan tisztában vagyok a sebességével, a márkájával, és hogy mennyiért vettem, és ezt is írtam le, semmi okom nem lenne hazudni, ostobaság lenne. ha pedig valéóban 8 gigás Sandisk microsd kártyád van, és a másolási sebessége olyan lassú, mint állítod, annak csakis egy oka lehet: láma vagy hozzá. vagy a gépeden lévő usb port nem usb 2.0-ás, vagy az oprendszer, vagy a kábel, vagy az eszköz nem támogatja, amiben használod. de ez a te bajod. a Sandisk ilyen típusú kártyájából a sima változat sebessége is annyi, amennyit állítottam, ennél csak gyorsabb létezik. az, hogy nagy szakadék tátong kettőnk között, azt kezd egyre nyilvánvalóbb lenni, a probléma csak ott van, hogy te nem tudod, hogy melyik felén állsz ennek a szakadnéknak. nem egy bölcs dolog mások szellemi képességeit bírálni úgy, hogy nem ismered, azért, mert nem tetszik, amit ír, és akkor eléggé finoman fejeztem ki magam. hasonlóan nem bölcs dolog másnak az írásmódjába belekötni, főleg annak a tükrében, hogy egy netes fórumon vagyunk. én egységesen nem írok nagy kezdőbetüket ilyen helyeken, szóval nem tudom, hogy hol láttál te engem nagy betüket írni mondatok elején. az utóbbi 2 dolog már csak azért sem bölcs dolog, mert semmi köze nincs a vita tárgyához, így közvetett módon saját magad ismerted el a vereséged és adtad a világ tudtára, hogy mennyire primitív egy fasz is vagy.