• 5c0rp330n
    szerencsétlen. én is egy ugyanilyen helyről vettem a kártyámat, csak ez fél éve volt, és akkor még 11ezer volt. ki adna fel kama hírdetést? gondolkodjál már kicsit, mielőtt ilyen baromságokat beszélsz. többmindenkit ismerek, akik ilyen helyről szerezték a kártyájukat 6-7ezerért és ugyanolyan tökéletesen működik, mint az enyém. ha 6ért nem (egyébként annyiért is), 8ért biztosan kapni olvasóval együtt, szóval ezen a 2ezren már nem múlik.

azt meg én telibeszarom, hogy te kitől veszel és kitől nem. a legtöbb esetben egyébként garanciát is vállalnak a kártyára. te vegyél csak 6szor annyiért a tescóban, ha az jobban megnyugtat.
    az az érzésem, hogy egy okoskodó seggfej vagy. magadat állítod be bölcsként és tapasztaltként, amikor ÉN vettem ilyen helyről cuccokat több helyről, SOHA semmi baj nem volt velük, mindig volt rájuk garancia. és többmindenkit ismerek akik ilyen helyről vettek cuccokat, az eladók sok esetben korrektebbek voltak, mint a legtöbb nagy multi bolt. de te biztosan jobban tudod, hogy azok ott kamuk, amikor itt van tőlem egy hasonlóan kamu helyről szerzett kártya fél méterre, és 20MB/s-el tudok rá másolni. szánalmas vagy.
    de közben rákerestem a kedvedért, tessék. link
    hivatalos bolt(ok). eredeti 8 gigás sandisk kártya. 6ezerért. garanciával. nem muszáj elhinni, ezek a boltok is biztosan mind kamuznak.
    szóval jó kártyavásárlást, mert ha nem szeged meg a szavad, akkor most azonnal indulnod kell.