• fourgee
    "Pölö N95 nincs rászorulva memóriakártyára mert alapból 8/16/ GB tárkapacitása van ... azon kívül a kamera optikája is Zeiss, aztán HTC-ben nincs se TV out se normális füles csatlakozás ... ugyanis a sima 3,5 jack nem teszi lehetővé hogy a fülhallgató zsinórján akármilyen vezérlőgomb legyen, így kicsit értelmetlen headsetet használni vele ... elsőre ennyi ami szembe tűnt."

Hát igen, ezek tényleg életbevágóan fontos dolgok... :)
    8GB minek? Egy év, mire feltöltöd adattal. Zeiss optika? Egy akkora érzékelőhöz, ami a büdös életben nem fog minőségi képeket csinálni? Nincs TV out? Ha a telefont azért veszed hogy telefonálj vele, akkor miért akarod TV-re kötni?

Nekem egy másik HTC-m van (P3600 Trinity). Minden mobilhálózatra tud csatlakozni, mindenféle csatlakozás van rajta (usb, infra, bluetooth, wifi), a GPS-hez van 1000 féle szoftver, akkor ott van az iGo is, ami szerintem nagyon jól használható és az pl. nincsen N95-re, aztán érintőkijelző van hozzá, ami nélkül szenvedés használni a GPS térképeket...

Egy ideig Londonban laktam, ahol minden este munka után msn-en lógtam a PDA-mmal, mindig találtam szabad wifi hálózatot. A lakótársam odaállt mellém a 8GB-os N95-tel, ő is bekapcsolta a wifi-t, aztán miközben én chateltem, szidta a wifi routereket, hogy nincs elég térerejük... Ehhh... :) Igen, biztos a routerekkel volt a gond, ha közben a PDA-m tudott rájuk csatlakozni. :) De az N95-tel még véletlenül sem lehetett volna gond... Túl drága ahhoz :)))