• galocza
    én is jobban pártolom a cserélhető kártya nyújtotta szabadságot, olyan márkát, akkorát, olyan gyorsat veszek amilyet akarok, uazt a kártyát bedugdosom fkgépbe, pcbe, vagy a kártyaolvasós mobil háttértárba.
    fülest lehet venni irányítgatóst (bt-st is, madzagost is), itt megint arról van szó, hogy ha szükséged van ilyesmire megveszed pluszban (nekem pölö nincs), nem nyomják kötelezően a kezedbe - a megnövelt árcédulával együtt. amúgy csak érdekességképp, tudom, mással nem működik, de az én 16-17 éves sony walkmanem fülesén volt irányítgató - igen, a 3.5-ös jacken keresztül.
    a zeiss vagy az, vagy csak a neve az, fkgépeknél is láttunk érdekes dolgokat zeiss felirattal (bár fényképezni amúgy sem pda-val/mobillal megy az ember).
    tv-outról egyelőre hallgatnak ami nem túl bíztató, a két tesón van, ami viszont igen. möglássuk.
    kár mondjuk ezen vitázni, mások az igények. én pda oldalról közelítem meg a dolgokat és annyit tudok, hogy ha lesz tv-out és a tszteken se hasal el, akkor végre megjött a gép amire nagyon régóta várok.