A világ fekete-fehérben.
  • ktomi22
    #1
    A grafitrajz szerelmeseinek itt a helye!
    Aki nem érzi a vonzalmat a grafitrajz iránt, az nem is értheti ezt a topikot, így mindenek előtt kérem, hogy csak olyanok írjanak a topikba, akiket foglalkoztat a témakör.
    Akit viszont érdekel, az legyen kezdő, haladó, tanulni vágyó vagy tapasztalatait megosztó egyén, szeretném ha látogatná a topikot, hogy ne ugy végezze, mint a 98%-ban megnyitott topikok.
    Itt megoszthatod tapasztalataidat (milyen papírt/graf.ceruzát/eszközöket használsz), bemutathatod kedvenc stílusodat, kritikára bocsáthatod félkész/elkészült rajzaidat,stb-stb.
    Szeretném, hogy a grafitrajz rajongói itt egy nagy közösséget alkotna, segítene egymásnak, megosztanák egymással tapasztalataikat! Persze csak akkor ha ők is ugy gondolják.

    Azért itt nyitottam a topikot, mert becsülöm az SG.hu fórumát, és ide mindenki betéved, így összeállhat itt egy jó közösség, akiket minimum egy dolog összeköt, mégpedig a grafitrajz szépsége.
    Viszont később akár saját fórumot is indíthatnánk vagy külön weboldalt, ahol ahol folytatódna a grafitrajz szerelmeseinek "hódolata"! (a részleteket megoldanám) De előbb össze kell gyűlnie a "csapatnak", és véleményem szerint erre ez a hely a legmegfelelőbb hely.
    Remélem sikerül!
    Az esetleges helyesírási hibákért elnézéseteket kérem.
    A témaindító, Tomi!