1. Az offline játékok bármikor kimenthetők! Nincs az, hogy raid közepén, kiutál a fél világ mert el kell menned xy okból. Lehet itt okoskodni, hogy fél max 1 órás közös questek vannak, a tény meg az, hogy van amikor a 4-5 óra sem ritka!
2. Az offline játékoknak van végük! Nem csak arról szól, hogy 2 év múlva talán félisten leszek a WoW geekek között.
3. Kbszott drága a WoW. Lehet itt elosztogatni, hogy mennyibe kerül 1 napra, attól még nem változtat a tényen, hogy egy komoly PC árát elvered a kiegekre meg a havidíjra 1.5 év alatt.
4. Megtehetem, hogy az xy offline játékhoz hetekig hozzá sem nyúlok és majd ha kedvem szottyan folytatom.
Igen a WoW-ban is megteheted, DE:
a, Ha nem játszol 3 hétig, azt is fizeted, ha havidíjat előtte leperkáltad.
b, Ha nem mész a klánodhoz amikor hívnak vagy jó ideig, akkor úgy könyvelnek el, hogy nem lehet rád számítani és amikor lesz időd, akkor sem visznek, ergo a játékélmény rovására megy.
5. OFFLINE játék kapcsán még senkit nem vertek agyon egy virtuális kardért.
6. Mocskos és undorító addikt üzlet az egész, direkt olyan küldetésekkel, hogy lassan fejlődj, ergo minél több időt szarj el erre...
Ráadásul a kezdetektől fogva tele van a WoW valódi pénzhajhász férgekkel. Gondolom nem kell neked arról mesélni, hogy a tömegével spammelik tele a chateket azzal, hogy valódi pénzért játékbeli pénzt kapsz vagy kimaxolt karakter.
SZ.Á.N.A.L.M.A.S.
Ja még annyit, hogy közel 170 eredeti játékom van és a munkám miatt évek óta heti 6-7 órát játszok MAXIMUM! Tehát sok minden vagyok csak játékfüggő nem. Nem leszek rosszul, ha nem játszhatok a Spore-vel... most is itthon vagyok, fent van a Spore és mégsem játszom vele, mert most nincs kedvem.
Amikor MMO-ztam akkor bezzeg minden szabad percben menni kellett online, mert a haverok folyamatosan akartak valamit.
MMO= VR drog