• roliika
    #22
    Ez az "el digitalizálódási" (de szép szó) folyamatot nem lehet megállítani. Érdemes a japánokat figyelni, ők ennek a sűrűjében vannak, és hozzánk is el fog érkezni ez a ...hmmm tendencia.

    Abba az irányba haladunk, hogy mindent digitálisan fogunk kezelni...pénzt,vásárlást,mindenféle jegyet, elszámolásokat,és egy ideig ennek az átviteli közege az Internet lesz de nem sokáig...ennek is talán 20 évet adok, mert lesz jobb mód is az információ átvitelre mint egy optikai kábel...meg fognak jelenni a PC helyett használható konzolok, aztán olyan kicsit lesznek, hogy már a mobiltelefonba lesznek integrálva ezek a terminálok, amelyek idegi stimulációs kapcsolattal rendelkeznek majd(nem beültetés).

    Ez még csak a következő 20 év. Nem árt felkészíteni erre a nemzedéket. jó hát igen vannak vakvágányok (RFID lol) Ujjlenyomat azonosítás(lol),de úgy érzem belefér még.

    Igen az azonosításra nagy hangsúly fog kerülni, de hát viccesnek gondolom az RFID szabványt pláne hogy biztonsági rendszerekhez is használják, sőt az ujjlenyomat azonosítás is elég mókás dolog és ahogy hallom már lehet így fizetni több boltban is, automatában pénzt felvenni, had ne részletezzem milyen egyszerű hamisítani...HP notikon kipróbálható mert előszeretettel látják el őket ujjlenyomat scannerrel...szerintem az egyik legjobb megoldás a tenyér erezet letapogató, az jelenleg nem hamisítható....de mikor hallom olvasom hogy most vezetik be az ujjlenyomat alapú akármit(elavult technológia) hát a hajam égnek áll, és komoly cégek állnak mögötte. Juj de elkanyarodtam a témától...