hawkie22#4974
Azt vágom én is, hogy a legtöbben egy ilyen képen nem a kis részletekre fognak figyelni, hanem a bazi nagy központi dologra. Bocsi, de én már csak ilyen vagyok, megnézem a csajt, aztán ha "kigyönyörködtem" magam, akkor jönnek a részletek is.
És azért egy AI képre izgulni... hát nem tudom. A másik, szeretem a nagy melleket, de azért az utóbbi pár leányzó/nö, akiket itt megosztottatok, az nekem már túl sok, számomra már nem a szép kategória.
De egyébként igazad van abban, hogy "Sex sells." Tehát akinek van mit mutogatni és pénzt is akar keresni, az a mai világban degeszre keresheti magát vele, még akár MILF-ként is, nem csak fiatalként. A morális dolog és önbecsülés az megint egy más kérdés. Feleségemnek is van mit kitennie az ablakba, mégse megy OF-re, mert gondol arra is, mi lenne, ha a késöbbiekben a fiúnk haverjai vagy a haverjainak az apja esetleg rátalálna OF-en. Nem biztos, hogy pozitív visszhangja lenne. De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.10.25. 09:13:19