• Balumann
    Én nem azért mondom, mert elköteleztem magam a PC-s félnek. Hanem mert én egyszerűen tudom, hogy nem fogok konzolt venni. Amennyire érdekelnek a játékok, nekem játékok szempontjából teljesen megfelel a PC. Én azt szeretem, hogy egy gépen tudok mindent csinálni, MSN-ezek, olvasgatok, zenét hallgatok közbe, TV-t meg rádiót nézek, töltögetek, filmeket nézek (erre van kötve 5.1 is, és remélhetőleg hamarosan HDTV is), ha kell honlapot csinálok, képet vagy videót szerkesztek, ha feljönnek haverok akkor TS, hamachi és játszogatunk, módokat meg pályákat töltögetünk le (főleg Arma, Soldat, Worms, meg ilyenek).
    Amikre várok azok nagyrészt megjelennek PC-n is, nem nagyon van olyan konzol excluzív ami érdekel. Jelenleg Arma 2, Op. Flashpoint 2, GTA 4, Far Cry 2 (coop miatt természetesen, egyébként nem érdekelne :D), CoD 5 ami igazából érdekel. Bízok benne, hogy ezeket normális minőségben, optimalizálva fogják kiadni.
    Tehát ez nem egy elkötelezettség, én egyszerűen tudom hogy nem lesz szükségem konzolra. Majd másfél vagy 2 év után bővítek valamit, hogy mennyenek az újabb játékok is, vagy kicsit később, max fél évvel később játék 1-2 legújabb játékkal... (feltéve ha lesz időm egyáltalán bekapcsolni a gépemet zeneakadémia mellett :S).

Én is csak azt szeretném, hogy a konzolosok részéről ne legyen már ez a nagy PC ellenzés, mert nagyon uncsi már ezeket olvasni (már majdnem fél éve mindenhol ezt olvasom). Had döntse el mindenki magának, hogy kinek mi a jobb. Van akinek tényleg jobban megéri a konzol, de van akinek egyáltalán nem.

Nem mindig lesznek szerintem nagy befolyással a konzolgyártók a játékkészítőkre. Elég lesz csak példát venni 1-2 játékról, és máris fognak jönni jobb játékok. Majd meglátjuk milyen lesz a GTA4 pc-re, Far cry 2 és a többi.
    (nagyon remélem az Arma 2 meg Op Flashpoint 2 nem 12 gombos irányítással fog kijönni PC-re is...).