• Yv@n
    "Win fanakitusok azt mondják majd, hogy ma a terrás HDDK korában ne okozzon gondot az a közel 20 GB,"
    Majd jól tarkon verem a 2kilós acél talpas IBM billentyűzettel azt aki nekem ilyet mer mondani :) Különösen hogy a 28G mint "javasolt", az inkább közel 30G...hát áljunk már meg.

Nemtudom miből gondolják, hogy az hogy egy eszköz fizikailag akkora egyben azt is jelenti, hogy az ember nem kívánja particionálni, már csak a rend kedvéért is...Azért aki win95 óta követi a történelmet, az szerntem reflexből "zúzható" rendszerparticióra rámolja a win-t és mellé egy nagyobb adat paticióra az amúgy szükséges dolgait, hogy ha beüt a krax, akkor egy mozdulattal lehessen lesöpörni a szart, és újrahúzni. Nálam ez a helyfoglalás dolog az egyetlen ami mint tényleges probléma vistával kapcsolatban. De most komolyan, működő rendszernél 50 megás icon cache. 50 mega bazz. Abba belefért anno egy fél win95, ha az ember megtisztogatta.

"mint ahogy a memóriát is szépen levezették, hogy 8K-t nem nehéz kicsengetni több memért."
    Mem használatra vista inkább afféle betegségben szenved, hogy kell neki egy bzonyos minimum. Ez szerintem 2G(, ahogy szerintem XP alatt is 1G volt a minimum ideális ram mennyiség, ahhoz, hogy ne legyen a ram a szűkkeresztmetszet), ha ennyi már van, akkor már jól muzsikál, de amúgy alaphangon is vergődik. Aztán végülis bárhogy is nézzük, a 64bites procik kb egyetlen értelme, hogy átléphetjük a 4G-s határt. Legalábbis én nem tudok hirtelen semmi mást.