• M0rph3u5
    A kormányhivatalok ritkán szoktak állást foglalni ilyen kérdésekben, azonban most mégis ez történt.
    |
    V
    Én ritkán szoktam állást foglalni ilyen kérdésekben, azonban most mégis ez történt.

A Német Szövetségi Információstechnikai Hivatal (BSI) illetékesei egyenesen arra kérték a felhasználókat, hogy ne próbálják ki és hosszú távon se használják az új programot. "A böngészőt nem szabadna senkinek sem használnia. Túlzottan problémás, hogy a Google egy termékének a tesztváltozatát teszi elérhetővé és próbálja meg elterjeszteni világszerte az online világban betöltött pozíciói segítségével. A Chrome ugyan kényelmesen használható, de jelenleg még kritikus állapotban van. Nem csak azért, mert még nem elég kiforrott, hanem a Google adatgyűjtési mániája sem vett rá túl jó fényt."
    |
    V
    Én arra kértem a felhasználókat, hogy ne próbálják ki és hosszú távon se használják a programot(Internet Explorer). "A böngészőt nem szabadna senkinek sem használnia. Túlzottan problémás, hogy a Microsoft egy termékének a tesztváltozatát teszi elérhetővé és próbálja meg elterjeszteni világszerte az operációs rendszerek világban betöltött pozíciói segítségével. Az Internet Explorer ugyan kényelmesen használható, de jelenleg még kritikus állapotban van. Nem csak azért, mert még nem elég kiforrott, hanem a Microsoft adatgyűjtési mániája sem vett rá túl jó fényt."

"Fontos, hogy mindenki, aki letöltötte és feltelepítette a böngészőt, nagyon figyelmesen olvassa el a használati feltételeket. Abban ugyanis világosan benne van, hogy a Google minden olyan adathoz hozzáfér, amit valaki beír a címsorba. Erre azért van szükség, hogy a konszern már az első betűk megadásakor kilistázhassa a szóba jöhető oldalakat. Biztonságtechnikai okokból elgondolkoztató, hogy a Google ennyit információt gyűjt össze..."
    |
    V
    "Fontos, hogy mindenki, aki letöltötte és feltelepítette a böngészőt, nagyon figyelmesen olvassa el a használati feltételeket. Abban ugyanis világosan benne van, hogy a Microsoft minden olyan adathoz hozzáfér, amit valaki beír a címsorba. Erre azért van szükség, hogy a konszern már az első betűk megadásakor kilistázhassa a szóba jöhető oldalakat. Biztonságtechnikai okokból elgondolkoztató, hogy a Microsoft ennyit információt gyűjt össze..." - tette hozzá M0Rph3U5

najó talán a címsoros rész nem teljesen igaz, de azért furcsa a hasonlóság:)