Sarkalatos vagy - nem tetszik egy MP3 lejátszó meg tudod indokolni, hogy miért - és van elképzelésed arról, hogy mi lenne jó - nincs? mondja el az eladó? - megint át fognak b*ni.
Nem vagy politikus - bizony nem tudod, hogy mi történik a politikában, és mondjuk van egy körülbelüli elkpzelésed arról hogy ezek itt lopnak csalnak.
Vagy nem - nemtudod - mert nem vagy politikus.
Tehát akkor egyértelmüen aláirod, hogy te nem konstruktiv ellenzéki szerepet szeretnél játszani - pár szóval összefoglalva : neked nemjó, és ezért ők a felelősek ... hmm ... nem sántit ezzel valami?
A mai társadalomban ha mindent megtettél a saját épülésedért - meg fogsz lepődni: nagyon jó lehet élni - sőőt - külföldi vezetőkkel együtt dolgozni is nagyon jól lehet - nem hasból mondom - és szintén nagyon jól meg lehet élni külföldi pénzekből. Aminek ugye jó százalékát itthol forgalmazom szét pl.
Emellett igenis járhatú út ám az EU - félelmetes mennyit tud változni a perspektiva ha jól megkapaszkodik az ember egy társadalomban - azért mondom, hogy megkapaszkodik - mert van ugye a lecsuszik.
Akkor máris barátságosak a zsidók és a cigányok sem rabolják szét az embert.
Vegyük át mégegyszer - felsőoktatásban végeztél - szakmailag képzed magad - próbálsz helyezkedni és megfelelően agressziv és opportunista vagy - és emellett ugy érzed kizsákmányolnak a külföldiek? hmm? akkor itt valami más gondod lehet. Ezek ugye stimmelnek? Nem? - hmm asszem ezért a kormány a felelős.
El kellett volna kormánygéppel tolniuk mindenkit iskolába.
Azt már ide se merem irni mert tl liberális hogy: ám a német is ember - a testvérem és boldog vagyok, hogy neki is jobb - és boldog ő is hogy barátságos vagyok és egy boldogabb világot épitünk.
Vagy akkor inkább a te verziód - vigyorogsz de utálod a külföldieket mert kirabolnak, és ha magyar paprikát monopolizálnánk - annyira kurva jó lenne neked - és lengetnéd a zászlót amig lemegy a nap és üvöltenél - vááááuuu - énééén vagyok a magyaaaar - idenééézzetek - ééén - és nem tiii.