• JL666
    kíváncsi is lehetsz. Én nem vagyok politikus, mert átlátok dolgokat és olyan emberek munkáját kritizálom, akik saját bevallásuk szerint sem csinálnak semmit (az én adómból), attól még nem biztos, hogy problémákra nekem kell megoldást találnom, ahogy ha nem tetszik egy mp3 lejáccó, nem teszik fel az emberek a te tudsz jobbat csinálni kérdést(?)...Engem nem azért fizetnek, hogy az ország problémáira megoldást találjak, arra ott vannak a politikusok.

Az, hogy nem magyar kézben van annyit jelent, hogy kiviszi a hasznot, mintha nem lenne világos, gondolom azt még te is képes vagy megérteni, hogyha mondjuk nem az államé az otp, annak nyereségéből nincs osztaléka és az hiányzik a költségvetésből, amit hát úgy látom nem a te adódból, de azért az enyémből simán leveszik und so weiter...

Amúgy meg ha nem tünt volna fel Norvégia és Izland sem tagja az EU-nak, minden bizonnyal meg van okuk rá és arra is, hogy miért nem léptek be, amikor José Durao Barroso felajánlotta, h. 1 nap alatt beléptetik őket és biztos az osztrákoknak is megvolt rá az okuk, hogy ne legyenek NATO tagok annak ellenére, h. ha kell nem biztos meg tudják magukat védeni...