• BlackRose
    :) Társadalomban és civilizációban nincs erősebb kutya (bár nem kellene, hogy legyen ezért találták ki a törvényt az alkotmányt és stb.), tehát ha társadalomban élünk akkor nincs jogunk másokra törni mert erősebbek vagyunk, viszont a marha amit megettél a Mac-ben nem a társadalom része, bár még nem láttam, hogy beperelte volna a Mac-et mert fasírtot akarnak csinálni belőlle és azt sem láttam, hogy alkotmányi jogokat adott neki a társadalom. Szóval értelmes lénynek kb. azt tartom aki ilyen dolgokra képes és meg is csinálta, aki képes lemondani a rövidtávú haszonról és jólétről közép vagy hosszútávú haszon érdekében, aki gondolkodik és aki épít nem csak használja azt ami körülötte van. Persze én nem akarok senkit sem kiirtani sem a teheneket sem a legyeket, ha te valakit vagy valamit ki akarnál irtani akkor veled van a baj, nem pedig velem, és nem is akarok senkitől semmit elvenni. Ha nem érted a dolgokat akkor inkább fogd be a szád, amit irtam az évszázados filozófiai és epistomológiai anyag, nem az én találmányom és nem is ad-hoc seggemből vett logikát mellőző baromság. Az, hogy te és még sokan akik beugranak a zöld marhaságban és valójában csak ártanak a természetnek soha nem jutotattok el arra szintre, hogy ezekről a könyvekről akár gyorsjelentés stilúsban hallottatok is az nem az én bajom. Jogaink nincsennek a jogokat magunk találtuk ki és nélkülük társadalom nem létezhet, a természetben nem létezik olyan, hogy jog. Tudod ha a T-Rex-nek joga lett volna megmaradni akkor mi most itt nem is dumálnánk marhaságokat. A világ energiák egymásnak esése, szeretnélek látni hogy maradnál életben meztelen seggel kinn a vad természetben akár három napig is, hideg, meleg, vadállatok, földrengések, tűz, mérges állatok és növények és még számtalan más törne az életedre. Az egyetlen dolog, hogy megvagyunk az, hogy társadalmat építettünk, hogy értelmünket használjuk. Én soha nem mondtam, hogy tönkre kell tenni a természetet, sőt én természet szerető ember vagyok aki vigyáz is rá, de nem akarom feláldozni az embert és a civilizációt valamiért aminek semmi értelme nekem és nekünk ember és civilizáció nélkül.