Szefmester#48
aztaqrva.. te aztán ritka nagy értelem vagy.. kb mint egy vírus.. szaporodni és saját kényelmében elpusztítani mindent..
ha gondolod megadhatod mindenkinek lakcímed, elmegyünk és az erősebb kutya elvén elveszünk tőled mindent. hiszen mivel én felsőbbrendűbb vagyok mint te, jogom van hozzá és ezért meg is teszem.
durva lesz amit mondok, de TE tipikusan az a fajta ember vagy akit szabályosan ki kellene írtani vagy ha lenne lehetőség pár UFO-val eltelpíteni egy másik bolygóra majd 50-100 év múlva lecsekkolni melyik civilizáció pusztult ki, vagy áll közelebb hozzá.
a technológiai fejlődés nem azt jelenti hogy ölj, pusztíts, és változtass meg.. akkor csak magad alatt vágod a fát.. szerintem költözz el Los Angeles-be és esténként nézd áhítattal a természetellenes színű naplementét, vedd meg a lehető legújabb kütyüket mert az neked jóóó..
mellesleg csak egy kérdés: mit tekintesz ÉRTELMES fajnak? Azt ami összhangban él környezetével, annak elpusztítása nélkül eléldegél, vagy aki ha kell ha nem megváltoztat mindent mert megteheti. Amolyan kisistennek hiszi magát és minden mást lenéz.