Flame On
 • ZTM
  #1648
  Szevasztok!

  Nos a kérdésem, melyiket vegyem xD?
  Tényleg úgy vagyok, hogy nem tudok dönteni.
  Grafikailag ahogy néztem nagyjából ugyan az, az én szemem legalább is nem fedezett fel különbséget, amúgy sem igazán izgat végül is.
  Exkluzív játékok szempontjából nem igazán vannak olyan címek amik számomra "kihagyhatatlanok".(esetleg boxon a Minecraft)
  Nagy jelentőséget kapna a multiplayer mod, már most tudom, hogy kezdetnek milyen játékokat vásárolnék hozzá(BF3(multi egyértelmű),GTA4 vagy 5, meg egy autós GT(PS3) vagy Forza(360), és talán valami tartalmas mászkálós).
  Nos a PS3-on ugye ingyen van a multi.
  Régen volt PS1-em azt tudom, hogy a kontrollerével nagyon meg voltam elégedve, valószínűleg majd az Xbox360-ét is kipróbálom nemsokára, de meg kell szokni így is bármelyiket szóval nem mérvadó.
  A másik fő szempont az élvezhető multiplayeren kívül az, hogy rá tudjam kötni a monitoromra a cuccot, TV-vel nem rendelkezek, van egy 17"-os monitorom kezdetnek megfelelő lenne csak D-Sub(VGA) bemenete van, egyébként egy LG Flatron L1753S monitorról van szó.
  Olvastam valami Input Lag nevű jelenséget nem tudom engem mennyire érintene ez a monitorommal...
  Nos akkor a lényeg:Élvezhető jó multi(nincs lag sok játékos van)
  VGA bemenettel rendelkező monitorra ráköthető legyen.
  Normális tartalmú játékok(ne legyen hanyagság)

  És nagyjából ennyi lenne, lehet megvárom a jövő idei E3-at még vétel előtt, mert ki tudja mit jelentenek be, aztán majd kiderül gyorsan, érdemes lesz-e azonnal megjelenés után új konzolra beruházni vagy nem(vagy nem is lesznek új konzolok még jövőre).