• Jötün
    #64
    A fizikához nem értek, de szerintem Epi nem létezik, mer' soha nem láttam, egy videót a létezéséről, sem egyéb bizonyítékot.Beírásait, meg egy hirdetési robot is írhatja.
    Megpróbáltam otthon megépíteni a nagy hadron ütköztetőt. Eddig 2 méter mélységig, és 3 méter hosszig jutottam az alagúttal, viszont elfogyott a támgerenda. Ha valaki tudna segíteni, akkor ígérem megépítem. Sajnos viszont addig nem tudok hinni az állítólagos svájci határnál lévő létezésében, mer' amíg én otthon nem tudom megépíteni az addig nem bizonyított.

    Elképzelem, annak idején az előreugró homlokereszű eleink kétkedéstől meggyűrődött pofáját, mikor ez első lángokat látták fellobbanni társuk ügyeskedő kezei által. Aztán mikor, megfelelő táplálás híján kialudt, és szerencsétlen társuk nem tudta újra életre lehelni, akkor diadalmasan visszamentek a barlangba összebújni, és egymás között
    röhögcsélve megtárgyalni az esetet.
    Később mindegyik megpróbálta titokban, hogy a többiek ne lássák, de nem sikerült nekik,ezért morogva otthagyták az egészet, agyonverték a próbálkozót, és megették nyersen.
    Így újabb ezer évnek kellett eltelnie, míg valaki újra fellobbantotta a tüzet.
    Ha ez nem lett volna már csillaghajóink lennének, de a hitetlenség ezer évvel visszavetett minket.
    Nagyon szomorú.
    Ja én sem létezek, úgyhogy ne próbáljatok utánozni.