• winnie
    #2
    azért ne keverd a szezont a fazonnal. mondjuk így pláne lehet titulálni, hiszen már 4 nap is eltelt a premier óta. de nem hogy az első napon lehetett tudni, hogy a bevétel alapján bukás, hanem már azelőtt. (csekk az idevágó babylon ad topikot).

    érdemes nézni a trackinget, mert az utolsó hetekben látványosan lement 25M-ról 10M-ra - és azért, aki csöpp BO-tapasztalattal rendelkezik, az az első napi eredményből le tudja vezetni, hogy mennyi lesz egy olyan filmnek a bevétele, mint a babylon ad (és utána kaszálhat egy nagyot, ha megfogadja pár fogadóirodánál a nyitányt OVER/UNDER, mert azok súlyosan benézték a becslésüket:)).

    (oké, lehet, hogy még kétszeres szorzója sem lesz, de a 25M-s eredeti kezdési becslést nem fogja elérni. (nem mintha nagy ördöngösség lenne a botrányos kritikákból, a filmkészítők filmpocskondiázásából és a nézői érdektelenségből ítélni)

    szőval a bukás helytálló, sőt. még kis szó is rá. ha köv hétre nem 65% felett esik, hanem csak 50%-ot, akkor pezsgők fognak durranni. a titanicról másik esszét írok majd.