• wolruf
    Ez a film itthon Anyátlanok címen fut, meg is vásárolható. Sajnos itthon sokaknak nem tetszik (nekem igen), amolyan művészfilm-féle.
    Javasolnám esetleg a Nada Sou Sou, az Umizaru filmeket megnézésre. Előbbi egy romantikus film (rettenetesen jó zenével és hangulattal), utóbbi egy búváros akciófilm (szintén fantasztikus hangulattal). Ezek egyikében sem gyilkolnak, trancsíroznak.
    Jó film az Azumi (vele általában együtt emlegetik a Versus-t, bár szerintem annyira az nem volt jó), trancsírozós, de mégis jópofa a Battle Royale. Ezek mindegyike beszerezhető itthon (az Azumi és BR két részes). Kint sok filmet néztem TV-ben, rengeteg csak az itthon amolyan reggeli műsorokként sugárzottakhoz hasonlít. Beszélgetnek a Japán dolgokról, eseményekről, helyekről. TV-ben sok műsor helyzetbemutatás. Színészek eljátszák a beküldött történeteket. Dívik még a rengeteg vetélkedő (régen nálunk ennyire jó talán a Játék határok nélkül volt). Látványosak és nem olyan laposak, mint az itthon nyomott valamik.