• janos666 #4
    Én is hiába vettem Razer Chopperhead egeret, akkor is be kell ismernem, játékban ügyetlen vagyok vele. Ha hirtelen kell odarántani a kurzort egy ember fejére nem a legjobbak az egerek (teflontalpal a savmarott üvegen is csak ottvan a tapadási surlódás, a csukló és a kar meg ügyetlen az ujjakhoz képest, de ha az újaiddal toszigálod akkor magas érzékenység kell mert rövid a max úthossz...) Gondolkodtam is hogy beszerzek egy nagyobb tachpad szerűséget és azzal játszok (meg akkor akár másra is jó lenne), de az a gond hogy akkor 2 választás marad: vagy egy WASD közeli gonbra rakom a tűz gombot, és számokkal váltok fegyvert a görgő helyett, vagy berakok egy-két egeret a lába(i)mhoz, és lábbal lövök, meg görgőzök. Egyik se tűnik annyira életképesnek, hogy ki merjem próbálni a gyagkorlatban. (nem is olcsók ezek a grafikus tervezésre szánt asztali tauchpadok hogy csak úgy tegyek egy próbát) A gamepad eleve felejtős.
    De okos emberek kitalálhatnak valami újat amivel jobban lehetne irányítani az emberkénket (vagy akár bármiféle kurzort nem csak játékban, de rajzolgatáshoz is - igaz oda ott a tauchpad). Azthiszem a Microsoftnak vagy a Logitechnek van is valami kesztyűfélesége ami követi a kéz mozgását, ha akarnák felfuttathatnák és pár év múlva megfizethető lenne.
    Ponst ma jött ki valam másik hír is miszerint az MS újféle egérrel álna elő ami nem használ lézert. De ahogy ebben a cikkben, abban se vázoltak elképzelést, csak annyit mondtak lesz valami ami nem hagyományos egér.