• Che
    A havi félmillát átvitt értelemben gondoltam.Arra akartam célozni, hogy sokba kerül mindíg csak fejleszteni a gépet.Azt, hogy konzolon nem lehet értelmes játékkal játszani emg úgy gondolom, hogy számomra az NFS 6234. része unalmas meg általában az autós meg sport játékok engem untatnak.FPS-t eddig egy konzolon nem tudtam normálisan játszani mert szörnyen rossz az irányítás.Énis fel toltam a Crysis max-ra(AA2x,AF2x,1024x768) de engem idegesített, hogy nem tud stabilan megmaradni a játék 30Fps körül.Nálam is mennek a játékok mostmég tűrhetően.(medium környéke néha talán high)De én eleddig egy olyan játékkal sem találkoztam amire aztmondhattam volna, hogy hú amindenit ezt érdemes volt emgvenni és még 2x3x kijátszom.Pedig nekem nincs nagy kívánságom ilyentéren.De pl é a GTA-t is halál unalmasnak tartom már.Ami talán végre kcisit jobb lehet az TALÁN a Mirrors of edge(asszem ez a neve), de én már nem bízok semmiben sem.Amúgy meg más izlésünk van valószínüleg én leírtam a véleményemet nem fikázást kértem.