• DarkEvilPiccolo
    Ha nincs más? Animax az egyetlen csatorna amit elnézegetek a TV-ben. :P Amúgy anime fan vagyok. :P Valószínüleg én ezért is nem viszojgok annyira ettől a CW grafikától, mert eléggé animés feje van a karaktereknek. :P És érdekes, hogy micsoda hülye elméletek születnek errefelé. Én tudok írni egyrészt, másrészt meg nem is vagyok kisgyerek, és mégis tetszik a cucc... Amúgy ez különben hülyeség, hogy csak gyerekeknek készült. Sőt, a mondanivalója szerintem közel sem felfogható egy kisgyerek számára. Nem azt mondom, hogy bonyolult sztorija lenne, de azért nah. A kisgyerekek a Power Rangerst esetleg megértik, dehát az olyan is. A CW és a Power Rangers között ég és föld a különbség szerintem.
    Azért mert animációs plusz elég gagyi a grafja (bár szerintem megszokható) attól még nem lesz gyerekes az egész. A Star Wars filmek is vannak ahol igen csak "bohókásra" sikeredtek, szóval meglehetősen gyerekesek, és a CW közel sem annyira gyerekes mint a SW filmekben azok a bizonyos bohókás részek. Pl. az Ewok-ok a Jedi Visszatérben sokkal gyerekesebbek mint ez a CW.