torcipepe#4
miért nem lehet azt az egyszerűbb megoldást választani, hogy a párt oldalán van egy képviselők fül és az alatt szépen elérhető lenne mind, fel lehetne velük venni a kapcsolatot és írhatnának bejegyzéseket, hogy mivel foglalkoznak, stb...
"a térség országgyűlési képviselőjének" és mégis melyik térség?? az én lakóhelyem legalább 20 kis- és nagytérséghez tartozik hozzá. (BAZ-megye, Leader-közösség, Bükkalja, Észak-Alföld, Emőd és térsége, Miskolc és térsége, stb...)
nálunk a Teleház heti 10 órás nyitvatartása meg arra elég, hogy a gyerekek megetethessék netes tamagocsijaikat, bejelölhessék az összes embert minden létező közösségi oldalon, akiket láttak az utcán, e-mail fiókjaikból törölhessék a levélszemetet majd elmondhassák "én má neteztem" vagy "fennvagyok a zinterneten". Internetes ügyintézéshez, anyaggyűjtéshez nem lehet használni, akárhányszor lementem, míg nem volt itthon netem, a monitorra borulva kellett ülnöm, hogy a sok kis suttyó ne a privát leveleim olvassa, miközben azt várja, mikor takarodok el onnan és ülhet le a helyemre. (FIDESZ-es az önkormányzat a gengszterváltás óta)