• BlackRose
    Nem is mondtam én ezt, csak annyit mondtam, hogy JavaScript != Java és hogy sebességben sem lehet összehasonlítani, különben senki sem mondta, hogy a JavaScript lassú, mert alkalmazásához megfelelően nem, de a .NET ugye fordított kód és nem interpretált, tehát más a dolog nem script hanem native (még ha első lefutásnál MSIL akkor is). Ami a combobox-ot illeti nem tudom, honnan szedtétek eza a több milliós dolgot, az egész attól függ, hogy milyen nagyságrendekről van szó, néhánytizezer combobox-ot egy időben nem lehet olcsó szerverrel elérni, maga a .NET pedig nem kér semmivel sem nagyobb hardware-t mint akármelyik más hasonló képeségű megoldás. Ha igazán érdekel akkor hasonlítsd csak össze egy IBM vagy Oracle megoldásal...

Persze itt most nem védem a Microsoft-ot, de legyünk reálisak, a .NET az egyik legjobban sikerült IT termék a történelemben és az egyetlen esély, hogy a Windows évek során összegyűlt hiányosságait idővel a történelembe küldjük. Szép és jó azt hinni, hogy holnap felébredünk és minden gépen Linux lesz és minden probléma megoldva... a valóság más, többmilliárd emberórát követelő szoftver fut szerte a világban amit nem lehet és nem is fognak felváltani és ezzel élni kell valahogy, és a .NET egy nagyon jó módszer, hogy építsünk erre az infrastruktúrára, lehetőleg úgy, hogy a hiányosságokat idővel kiküszöböljük. Get real.