Risen3D (Doom)
 • fery02
  #34
  Hát nem tudom, esetleg írhatsz a pcguru-nak, hátha tudnak segíteni. Könyvek beszerzéséhez nem igazán értek, ez az egyetlen könyv szinte, amit szó nélkül kiolvastam. :)

  Amúgy a Doom részek régebben megjelentek rendesen boltokban is, mint a mai játékok, vagy pedig úgy volt, hogy mindenki számára elérhetőek voltak a shareware verziók, és ha kellettek neki a teljes wad fájlok, bankkártyás fizetéssel letöltötte őket?
  A Daikatana csak azért lett bukta, mert mikorra megjelent, nagyon elavult az alatt futó (asszem) Quake 2-es motor? Vagy ott a játékmenettel is adódtak gondok? Csak mert néztem trailert,é s ott egész tűrhetőnek tűnt a játék, bár trailerbe könnyű trükközni tudom. Azért szívesen kipróbálnám, csak már nem igen tudom letölteni sehonnan se.

  A Quake sorozattal meg nagy sajnálatomra, csak az Arena óta kezdtem ismerkedni, de azért később belenéztem az első két részbe is, de persze nem volt velük nagy élmény játszani, mert lekéstem róluk, nem fűz hozzájuk semmi gyerek kori élmény. Nembaj, az a lényeg, hogy Doom-on nőttem fel, ahhoz mindig fűződik valami. :)