Risen3D (Doom)
 • fery02
  #25
  Tényleg ugyanaz. :O
  Nembaj, ha már elkezdtem ezzel foglalkozni, meg az összerakással, ismerkedéssel is elidőztem egy kicsit, marad inkább ez. Annyira elvetemült meg nem vagyok, hogy Doom-al multizzak, bár biztos vicces. :)

  #20: Doom 95 az azt hiszem alap, hogy ismerje az ember, ha már több, mint 10 éve ismeri a játékot. :) CSDoom meg most így nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet, youtube-on nem találtam róla semmit se, de szerintem az se érdekel engem nagyon. Számomra a Doom mindíg is single játék fog maradni. Nekem tetszenek a gép irányította "síkhülye" ellenfelek, akik ha meglátnak, egyből támadnak, nem foglalkozva semmivel (de ne is várjuk azt, hogy egy Hell Knight majd fedezék mögé bújva osztja az áldást :D). Meg tetszik az is, hogy egymást is gyilkolják, ha véletlenül eltalálják egymást. Sok esetbe nem kicsit kímélve az értékes lőszerkészletünket (tényleg, a cyberdemon ugyanolyan rakétát lő ki ránk, mint mi a rakétalövőből?).
  Amúgy érdekelne, hogy melyik volt a legelső fps, amiben a fegyver a képernyő alján, középen látszódott. Van egy sejtésem mondjuk. Ja, és melyik volt az első fps, amiben már a fegyver jobb alsó sarokból indul ki a képernyő közepe felé?