• Narxis
    Nekem most csak pár dolog jut eszembe, nem rég leírtam, hogy miért nem tetszik az IE7.

1. Böngészési előzmények egyenkénti törlése, csak mindet vagy egyiket se tudom törölni url bar-ból.
    2. Reklámblokkoló hiánya. Alapból csak az Operaban van, de a Firefox-hoz letölthető AdBlock Plus és Element Hiding Helper keresztbe veri az IE 7 Prot és az Operáét is. Az a Microsoft hibája, hogy nincs, az viszont nem, hogy az IE7 Pro nem blokkol minden reklámot.
    3. Könyvjelzők eszköztár hiánya, olyan kellene mint ami Firefox-ban van, hogy felülre kipakolhatok pár napi szinten látogatott oldalt, hasonló az Operaban az ablakba húzható könyjelzők, kiegészítőként Firefoxhoz is letölthető. IE-ben még csak hasonló sincs.
    4. Letöltésvezérlő, nem tudom hány év kell még a Microsoftnak, hogy egy átkozott letöltésmenedzsert belerakjanak a bönhészőbe, igaz IE 7 Pro-t feltelepítve kaphatunk egy jó félét, de ez ma már alap dolog kellene, hogy legyen. Talán a 8-asban lesz már...
    5. Olyan luxus dolgokról ne is beszéljünk mint amik kiegészítésként elérhetők Firefox-ban, pl. videok letöltése youtubról vagy időjárásjelző stb.