• halgatyó
    #107
    Gyakorlatilag egyetértek veled. A google maps jó példa volt, eddigi gyakorlatomban ez az egyetlen példa, amivel a js-t indokolni lehet.
    Az űrlap megvalósítható a hagyományos html input utasításával(mezejével) is.

    Ami engem aggaszt és feldühít, az főleg két dolog:
    -- elmenthetetlen weblapok egyre szaporodó tömege (mindjárt részletezem)
    -- valamint az, hogy az én gépemben ne akarjon senki idegen programmokat futtatni a tudtom nélkül! (ez mindenki számára érthető)

    Az elmenthetetlen weblapok sajnos egyre szaporodnak. Csak pár példa: tavaly még a inforadio elmenthető volt, az otthoni gepen előszedve ugyanazt a képernyő-látványt kaptam vissza, mint az internetes gépen. Jópár hónapja megváltozott, valami undorító mocskos weblapszerkesztő programra térhettek át (csak én gondolom). Vagy például az origó, amelyik otthon előszedve sötétkék háttéren olvashatatlan fekete betűket ad vissza, helyenként valami piszkot is berak a szöveg elé...
    Az SG sem utolsó, itt a hozzászólások íróinak nevei tűnnek el, arra rájöttem, hogy az elemei/styles.css -ben kell 3-4 sort átírni, hogy tökéletes legyen, másik jó dolog, hogyaz egyszer átírt styles.css átmásolható a többi .._elemei -be is.
    Van olyan weblap, amelyik js kikapcsolásával eltünteti a képeket, a másik el se indul, csak üres fehér képernyőt ad...
    Szóval: minden ellenkező állítás ellenére határozottan szeretném a javascript betiltását, mint a számítógépes ártalmak terjesztésének egyik "kiváló" lehetőségét!
    A googlemaps féle oldalakra ki kellene találni valami hagyományos html parancsot, ez nem okozott volna gondot, ha akarták volna.
    Szerintem akik a js-t kitalálták, nagyon is jól tudták, hogy miért teszik és mire lesz jó NEKIK.