• szivar
    Ezért nem kormányt írtam. Ugyanis az ellenzék zsebe környékén is érdekes dolgok játszódnak. Tisztelet annak az igen kevés kivételnek, akiknek még van gerincük és a társadalom érdekeit képviselik.

A szólásszabadságról csak Szingapúr jut eszembe. Ha ott egy muzulmán szid egy hindit vagy egy keresztényt, akkor a muzulmánt fogják megbotozni&lesittelni, de ez fordítva is igaz. Igaz hogy ott nem demokrácia az államforma, de valahogy nem is az apartheid rendszer, mint ami Magyarország területén kialakult. Ott igazságosnak tartom ezen eljárást, a kvázi diktatúra ellenére is. Itt minálunk felé meg a békés kisebbség mehet százszámra üvöltözni valakinek a portája elé azzal a szlogennel hogy "Megölünk té géci!", s a rendőrség tojik az egészre. Hiszen nem folyt vér... De ha netán a fehérek csinálják ezt, akkor egy percen belül kiérnek. Ez a megkülönböztetés igaz a kurucra, a partizáninfóra és társaira. Mert szerintem nem csak a szélsőjobbos oldalakat kellene üldözni, hanem a szélsőbalosakat is, akik ugyanazt művelik mint a kuruc, csak pepitában. Ha már szólásszabadság, meg egyenlő bánásmód. Na, ami van az nem az.

Ha aláírást gyűjtesz, akkor majd megmondja az OVB hogy miért is ellentétes annak az egymillió embernek az akarata az alkotmánnyal, a törvényekkel, a... A szakértők véleménye meg nem szokta érdekelni a politikusokat. Kivéve akkor ha nagyot kaszálhatnak. Lásd: M6. Sőt, megmondták már hogy nyugodtan ki lehet menni tüntetni is...

A rokonosságos-ismerősséges dolgokkal kapcsolatban nem konkréten a parlamentre és társaira gondoltam, hanem a hatalmon lévőkre. Az a baj hogy a gazdaság és a 'politika' mára igencsak összefonódott. Érdemes megnézni hogy az elmúlt húsz évben kik is ültek a bársonyszékekben és ezeknek a szoros környezetében. Meglepő az összkép. Van aki feljebb, van aki lejjebb került, de a törzsgárda az még szinte mindig ugyanaz.

A lemondás az nem azt jelenti hogy több százmillió forint eltűnése|elherdálása esetén felelősséggel tartozna a társadalom irányában. Vajha ki a felelős a vizitdíj-automatákért kifizetett összegért? Igen, a társadalom. Nem a politkusok, hanem a társadalom. Viszont K.János rokona legalább nagyot kaszált. Feltételezésem szerint.

Mellesleg ami ebben az országban zajlik, az minden csak nem politika. Oszd meg és uralkodj.

Nem szentírás azt mit leírtam, de én ezt erősen így látom.