Jó kis reklámot csinálnak ennek az oldalnak.Szerintem ezzel csak növekedik a lapot látogatók száma.Én pl nem nagyon szoktam olvasgatni,néha megnézem,pl ha cikkeznek róla.Az a véleményem ,hogy nagyon elferdítik a dolgokat.Viszont más dolgokat meg pont ,hogy kimondanak ,amit meg máshol ferdítenek el vagy elhallgatnak.A hírek manapság nagyban függenek attól ,hogy milyen beállítottságú az aki írja őket,többnyire.Nehéz megtudni mi is valójában az igazság.Jah és még szerintem felelőtlenül cikkeznek olyanokról is,amiknek nincs alapjuk,ha az az érdekeiket szolgálja,aztán vagy bejön vagy nem,legtöbb embert nem érdekli.
Politikai helyzethez:Az egész politikai bagázsnak sikerült elég nagy bizonytalanságot elhinteni a magyar emberek és néhány befektető körében.A felmérések is azt mutatják,hogy mostanában elég nagy lett a pesszimisták aránya itthon.Szerintem mindkét oldal felelős ezért,jó lenne már mást irányt venni és nem egymás ellen harcolni,amíg tönkremegy minden.Már én sem tudom kinek higgyek,ha politikáról van szó.Valóban "maffia" a kormány vagy csak szimplán hozzá nem értő, esetleg egyik sem,részben vagy egészben?Gondolom sokan egyből rávágnák ,hogy az első,de mitől vagytok ilyen biztosak benne?