• roliika
    #8
    Na igen. De ezek szerint tesla jól bírta az elektromosságot. :D Sokáig élt.

    Az még ma is megdöbbenést okozna, ha kimennék a kertbe egy 100as égővel a kezemben, belenyomnám csak úgy a talajba és az világítana. Teslának erre is volt kütyüje kikerülve az ionizáló hatást.

    A terv az volt hogy több ilyen adó tornyot tervez, és pár toronnyal el lehetett volna látni minden embert megfelelő mennyiségű elektromossággal...nem kapott hozzá megfelelő anyagi segítséget, majd a kísérleti tornya sajnos le is égett.

    A földben alacsony frekveciás nagy energiájú elektromágneses...vagy elektromos sugárzás ment bele, a felszínen pedig magas frekvenciás valószínűleg, de ezt nem tudták megismételni...lehet majd nemsokára a General Motors bejelenti, hogy van nekik ilyen és ők találták ki.

    Létezett olyan valamije amitől a talaj elkezdett világítani...gondolom este a talaj közeli ionizált túltöltött levegő. Kótyagos öregembernek tartották, kihasználták ahol tudták, és páran féltek tőle...

    Egy eletromos autóval járkált amit persze ő tervezett, ennek csak annyi az érdekessége, hogy sosem látták mikor dugja töltőre....hát igen már több mint 100 éve amikor mikroelektronika nem és még maga az elektronika is alig létezett.