• tomcsa4
    Igen, van igazság abban ,amit írsz, én is érzek benne. Csak egy dologban nem, az pedig (nem szó szerinti idézet): "a sávszél nincs összefüggésben a forgalommal".

Én nem ezt tapasztaltam hazánk fiainál (persze szűk körben, hisz mindenkit nem nézhetek meg). Régebben jó volt az Avi, 2-3 éve már csak DVD, ma meg egyre inkább csak HD filmek. Haveromat is megkérdezem, miért tölti le DVD-sként egy olyan fimet, amit csak meg szeretne nézni, lehet nem is tetszik majd neki és törli. Erre a válasz: mert ilyen-olyan netem van és hamar lejön. És a HD filmek eljövetelével szinté kezd változni...és akár igen hamar. Figyeljétek meg! Én így vettem észre.

Ezt saját magamon is meg tudom ítélni: ma már nem demót töltök, hanem warezban a játékot és úgy ítélem meg, tetszik-e vagy sem. Jó jó, nem sokat, alig érdekel valami, de nem csak én lehetek egyedül evvel. És nálam azért vannak sokkal "hácébb" gémerek. Régen jó volt a demó (igaz akkor is csalásnak ítéltem meg őket, de mivel nem volt netem és legelsőnek 768kb/s-es volt, inkább demóztam), de ma már nem dívik. Vagy ha demóznak is az emberek, utána sokszor a warez jön (teljesen érthető amúgy).