tomcsa4#18
Hát nem tudom, nem voltam még Japánban, de látatlanban kijelentem, hogy ott mások a szokások. Gondolom a netet sokal aktívabban használják, mint nálunk (nem csak cikkeket olvasnak meg stb, hanem nyugodtan lehet gondolni a filmekre - manga, anime, gondolom HD minőség - meg stb-re). És azt is tudjátok vagy gondoljáto, hogy ők eléggé ilyen "bizbaz centrikusak", tehát mobiltelefon függők, netfüggők stb. Náluk ez a szokás, de természetesen csak gondolom. Most az átlagpolgárokra gondoltam.
Nekem 10 Mb-es chellom van és tökéletesen meg vagyok elégedve. Igaz nem olcsó (havi 10k), de atomstabil, hozza a névlegest, feltöltése is jó. Máig örülök, hogy nem ADSL-el vacakolok. Igen követem a fejlődést és azt kell mondjam, hogy az ADSL már akkor halott volt, amikor megvettem a legelső net-előfizetésemet (4 évvel ezelőtt). Nincs tárcsázás, nincs vacakolás, nem dobálja az IP-t kötelezően, nem a felét tudja, mint amit megvettem (és még azta felet is szarul). Persze ahol nincs chello, ott jó az ADSL, de már jött az alternatíva, a Diginet. Gyermek betegségeit levetkőzi lassan (ha még nem vetkőzte le). Meglátjuk!