• acdc
    Mennyit bir a htc-d 1 napot? Az iphone 3g-m is,de ha kikapcsolom a 3g-t es nem beszelek sokat akkor elvileg 2 napot is bar meg nem tudom,mert filmet nezek rajta,meg mp3 hallgatok es netezek mx 1 nap.Amugy elegedett vagy a htc diamonddal? Azert a htc komolyabb gyarto mint az apple ezek csak a disegnhez ertenek meg a szoftverhez (a macbok promon sincs memoriakartya olvalso es csak 2 usb port van szoval hardverileg ostoba gagyi ceg) Valszeg samsung i900 asra fogom lecserelni az iphone 3g-t.A hangereje sem nagy szam egy 10-20000 telo kenterbe vagja.Mondjuk nekem filmre meg netre kelett de nincs flash tamogatas bar az adobe dolgozik rajta.A neten videokat csak quick timet visz, es azt is csak a mobil msn oldalon vagy mar nem tudom valahol ahol voltam azokat faszan vitte es kb ennyi.A gyari 2.0 szoftverrel fagyott nalam napi 2-szer (szal mar szoftverbe sem nagy szam az apple) de 2.0.1 megszunt teljesen es 2.0.2 meg jobb de ha tobb ful nyitva van van meg ritkan,hogy kilep a safari.Nalam nicsenek hajszal repedesek egyenlore 3 hetes a telo.Vegul is nekem filmekre,zenere,neha netre kelett arra tokeletes.gps felejtos egyenlore,telefonnak o talalobb lett volna inkabb ipda mint iphone bar a mai pda van rendes bluetooth is.Magyarorszagon magyar fizetesbol nem kelett volna.