Előre bocsátom, hogy a lenti "topiclakókkal" ellentétben engem nem zavar, hogy ki mivel játszik. Játszon akár Hello Kitty-vel, Halo-val, GT5-el, tök mindegy. Ugyan azért játszik vele, amiért én mondjuk előveszem az Orbitalt, vagy most elővettem az I-War 2: Edge of Chaos-t. Mindegyik játék ugyan arról szól, hogy kikapcsolódjon az ember. Ezt itt úgy tűnik sokan elfelejtik. Nagy zsánerkedésnek tűnik az, hogy valaki a Dead Space 2-vel üti el az idejét, de mi a különbség ha valaki egy casual játékkal teszi adott esetben ugyan ezt? Semmi.
NFS HP téma:
Elég nagy NFS fan voltam, kezdve az első részektől. De azt én ugyan nem mondanám, hogy olyan feeling, mint régen. Sőt. A régi NFS az autók szeretetétől szólt. Az első résznél a Dodge Viper videót néztük ámulva, mert akkor még nem volt Youtube, és ilyet legfeljebb a TV sorozatokban láthattunk. A második részben az Italdesign-nál ugyanez. A harmadik és a negyedik rész már kicsit kopottasabb volt, de rossznak nem mondanám. Meg hát a régi klasszikus HP zenék. A legnagyobb árulás volt, hogy áttértek "sima" zenekarok zenéire. Annyira jók voltak, hogy az egyiket ugye még a Mass Effect 2-ben is újra felhasználták. Egy kívétel volt mondjuk, az NFS:Underground esetében mondjuk a zenék nagyon illettek a játék hangulatához, és sikerült többségében jól eltaláltan is összeállítani a tracklistet. De az NFS:U után (szerintem) elindult a játék a lejtőn.
Az új NFS:HP viszont nagy csalódás. A grafika terén egy rossz szó nem érheti, álomszép. A zene azonban továbbra is gyenge. A hangulat pedig nekem nem jött át, az irányításától meg pár pálya feladatától meg végképpen elment tőle a kedvem.