Zeitgeist - Korszellem
  • trident
    A vallásba azért nem szeretek belemenni, mert a hit nem tudományos tényeken alapszik, másrészt kicsi a valószínűsége, hogy teljesen feltárható, de ettől függetlenül érdekes téma.

A 9/11-nél pedig érdemesebb nem feltétlen a jóhiszeműségre alapozni.
    Jóval több kérdés, visszásság van, gondolom a farenheit 911-et te is láttad, biztos vagyok benne, hogy benned is számos kérdés merült fel. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy egy konfliktust ki is lehet robbantani, számos példa van rá, a grúz konfliktus is lehet hasonló, ahol a geopolitika vezetett ide, talán vezetékeket sem véletlen bombáztak.

De én fölösen nem is szeretnék vitázni, mindenki döntse el, mit gondol az egészről és az egyes részekről!:)

Nem szorosan, de a témához kapcsolódik, kapcsolódhat a Where in the World Is Osama Bin Laden? című film, illetve a War made easy című film.

Jó hír, hogy már mindkettő megjelent, rossz hír viszont, hogy angolul folyamatosan nem beszélők még nem élvezhetik, nincs hozzá felirat.
    A hosszúpuskán már kértem, remélem lesz olyan aki lefordítja, elkészíti a feliratot (eddig nem volt reakció vagy válasz).