Platformok: PS3/X360/PC

Fansite
  • totya4
    #638
    Hali!

    Kijött a magyarítás, szóval lehet hogy fellendül a topik, de lehet hogy nem. :)

    Maga a játék gyengébbnek tűnik mint az első rész, igénytelenebbnek.

    A kohóban fel lehet fejleszteni a kegyenceket. Na de ez mit jelent? Felfejlesztem mondjuk a barnákat 3-asra, és?
    Azt hiszem ez a rész bugos, mert mikor fejlesztettem kettesre, és beléptem a kegyenc-torony részbe, akkor valóban, ha mondjuk kettes szintre volt fejlesztve a barna, akkor kettes szintű volt az összes új. Magyarán ez a funkció azt csinálja, hogy a legkisebb szintű (újszülött) kegyenc olyan szintű lesz, mint amilyen fejlesztés meg lett hozzá véve.
    Na de itt jön a csavar, a játékból kilépve (mentve természetesen) visszalépve már megint első szintűeknek jelzi ki az újszülötteket (pedig a fejlesztés megvan természetesen). Akkor semmi értelme nincs a kegyenc fejlesztésnek? Ha ilyen alapvető dolog nem működik, akkor mi működik?

    Az oktatást is kissé hiányosnak találom, még az elején van egy feladat hogy el kellett foglalni a bennünket kiadó várost, és vagy kiirtani a lakosságot vagy rabigába hajtani kell őket. De hogy melyik miért jó, azt szopjam ki az ujjamból.
    Lerombolom a várost, azaz klasszikusan overlordosan ledöngetem, mert így jön a pénz. Tápolós egysíkú izé. Elmenvén majd visszatérvén, a város érintetlen, egy-két ház maradt lerombolva/égve csak. Ez hogy jött ki neki? Ugyanúgy ledöntögetve legközelebb már szinte az egész ég visszaérkezve, már van is sejtésem hogy miért, de valami oktatás erről nem kellett volna mégis...?