• takysoft
    #38
    Hát, én nem értek egyet a kritikával. Nekem nagyon tetszett a film.

    Sajnos manapság igen kevés a jó vígjáték. És itt nem arra vélzok, amin nevetni lehet (mert abból sok van), hanem amit tényleg bárkinek ajánlanak. (Mert bármennyire is tisztelem Adam Sandlert, a vígjátékai kicsit abszurdak, hogy egy 7-8 éves gyerek is megnézhesse(durva homokos-poénok, sokszor kicsit túlzásba vitt... ettől persze jó, de nem minden rétegnek jön be)

    Kicsit hiányolja az ember a 80-as 90-es évek nagy filmpoénjait. A Gentlemanus, a 48 óra, vagy akár a Beverley Hills-i Zsaru..., Swarczi oviapuja, az Ikrek... és még millió más..
    filmek minden rétegnek. kicsiknek, nagyonak, papáknak, anyukáknak, irodistáknak, technikusoknak.. mindenkinek.

    Ez a film épp ezt az érzést hozta vissza bennem. Úgy éreztem magam, mint amikor kisgyerekként videóztam. Szinte az összes poén a helyén, vicces(nem túl legyűrt poénok). Jó film volt.
    Sajnos (mint az manapság igen nagy szokás) már megjelenése előtt el volt ásva a film. (Amerikai filmbemutató előtt 1 nappal már 3.2 volt az IMDB pontszám 2000 szavazattal. azóta felkúszott 3.9-re, remélem jobb is lesz. Lesz, ha az emberek nyitottan megnézik a filmet, és kimondják a véleményük.

    Sok kritikus sajnos előbb megnézi az IMDB pontszámot, és ahhoz írja a kritikát... hát ja... így tuti igaza lesz...

    Nem tökéletes fim, nem 10-es, közel sem. De felüdülésnek ajánlom azoknak, akiknek hiányzik a 90-es évek tv-filmje. Micsoda humor volt az:D
    A halálos fegyver 3 nyitó képsorát aki látta, nem feledi örökre:D (melyik legyen? a piros vagy a kék kábel... legyen a kék... francba.... futnak ki az ajtón és robban az épület:D)

    Nekem ez a véleményem, sose félek kimondani. Sőt, hogy a maradék tisztességem is elássam:
    Nekem nem tetszett a Batman...