Hunting Unlimited
  • gabo91
    #25

    Vadászat az utad Észak-Amerika leglélegzetelállítóbb environments. Itjén keresztül mindig nyitott évszak a kontinens legfenségesebb játékállataiért: whitetail*szarvas, jávorszarvasok, grizzly medve, pulyka, és -New ez az év- Timberwolves . Az engedélyed a kalandra várakozik.
    # Vadássz a legmegbecsültebb nagyvad-állatok közül 17-re, köztük Moose-ra, Mountain Lionra, Wild Boarre, Mule Deerre és többre, és kövesd őt.
    # Mozdulj rá idővel a Target Range-nél mielőtt kimész a vadonba.
    # Szabad Hunt Mode játékkal ejt le téged egyenesen a működés közben egy bőség, vagy sokat követelő vadászatért a kalandok kipróbálják Challenge Mode-ot.
    # Újrajátszás megint és megint használó az-játék Mission Editor tervezni a tökéletes hunt.
    # Az eszközök közül mindegyik egy sporstman* szűkölködik. 31-től választ+ fegyverek és accessories. Compound Bows, Shotguns és Rifles - Decoys, Blinds, Bait, és többet.
    # Ölj vagy öljenek meg! Ultravalószerű vadászati forgatókönyvek szembeállít téged gyakran veszélyes trófeakaliberjátékkal.
    # Kedveld a nagyon saját TV show műsorodat! 85-tel birkózik meg+ azok a vadászküldetések, amik áthidalják a legtöbb távoli és kihívó élőhelyet, ma vadásztak.
    # Gyilkos grafika! HU 2009 büszkélkedik a legtöbb valószerű grafikával; a legjobb játékjáték és állati mesterséges intelligencia; és az leggazdagabb, legnagyobb 3-bármilyen vadászjáték D világa.
    # Bonus– Africa! Tangle a Dark Continenttel legmegfoghatatlanabb és megbecsült zsákmány.