• uwu
  #110
  Most már teljesen világos, hogy egy tudatlan senki vagy, aki érvelés helyett sértegetéssel kellemtlenkedik.

  A mérnöki szemlélethez hozzátartozik a környezet védelme. Már az első félévben oktatnak a Műszaki Egyetemen ökológiát.
  Az a helyzet, hogy az emberek szükségletei kielégítésére ha tetszik ha nem, el kell vennünk az élővilágtól területeket. A föld népessége növekszik, az igények is nőnek. Minden egyes új telek kijelölésével, minden út megépítésével, stb. fogy a természetes élővilág. Ha nem tetszik kezdjél globális népírtásba, és nem kell ilyenekkal foglalkozni.
  A környezetvédelem arról szól, hogy úgy elkégítsük ki a szükségleteket, hogy a lehető legkisebb kárt okozzuk a természetes élővilágban, és a meglévő műszaki vagyont is úgy újítsuk meg, hogy környezetbarát legyen.

  Azért elárulhatnád mi a francot tanultál. Kíváncsi lennék, hol tanítják azt, hogy a mérnökök el akarják pusztítani a világot. Felháborítónak tartom, hogy ennyire lealacsonyítják a munkánkat, és megbecsülésünket.
  pl. minden egyes fa kivágását, fontolóra vesszük, nem is lehet engedély nélkül fát kivágatni akár mit is trvez az ember. Nagyobb léptékben még alaposabb vizsgálatok és engedélyeztetések folynak, nehogy azt hidd már hogy önkényesen nekiállunk lebetonozni a világot.