A világ legérdekesebb dolgai
  • mousee
    Valamely furcsa tizenhetedik érzékem azt sugallja, hogy haldoklik a topik... igazából nem tudom megmagyarázni, de.... :)

Azért nem ártana kicsit fellendíteni a dolgokat itt :) Például személyes tapasztalatokkal. Pl ha valaki látott már gömbvillámot, vagy ott vannak a furcsa de ja vu érzések... Jó lenne az ilyesmikről beszélgetni, és szerintem belefér az érdekességek témakörbe.

Pl tegnap baráti társaságommal buliztunk a törzshelyünkön (budaörsön, kis telek), és hajnali 3 körül azt vettük észre, hogy totál kihalt a közvilágítás, és az egész környék vaksötét volt, mert a holdat eltakarta a sok felhő. Szokatlan volt, valahogy ebből kifolyólag elkezdtünk mindenféléről beszélgetni, és eljutottunk a gömbvillámokig. Mindannyian meglepődtünk, hogy a családjainkban visszamenőleg mindenkinek volt gömbvillámmal kapcsolatos emléke, amelyek már-már lassan családi legendákká nőtték ki magukat. Nektek nincs ilyesmi jellegű történetetek? Szerintem sokakat érdekelnek az ilyen dolgok, itt a megfelelő alkalom, hogy megosszuk egymással. Szerintetek? :)