"Na ne mond már, hogy a Chralie majom a családban akkora nagy nézettségű."
remélem ezzel nem arra utalsz, hogy egy scifisorozatot, aminek még amerikában sincs divatja, magyarországon többen néznek, mint egy cuki majmosat... a charlie-t most ismétlik valamikor vasárnap délben, amikorra egy csillagkaput sosem tennének, de hogy jött ide?
"Azért a Csillagkapuban nehezen tudnál rendesen megnézni úgy egy részt, hogy nem láttad az előző pár részt."
ööö, ezt butaság, nem is értem. én 5-6 részeket látok a csillagkapu évadokból és semmi bajom a megértéssel. a csillagkapu, mint a sorozatok simán nézhető így is.
"Érdekes, hogy az első 7 évadot megtudták ismételni hétfő-szombat 15:30. Igen jól látod 15:30. Szóval mielőtt próbálnád itt magyarázgatni az előző postodat jobb ha átgondolod, amit írtál."
magyarázgatni? mit?
mi benne az érdekes, hogy megismételték? ezt írtam én is, ha figyelmesen elolvasod. a tv2 tartotta annyira a csillagkaput, hogy azon kevés sorozat közé került, melyeket ismételnek. és csak olyanokat ismételnek, mint a rex, jóbarátok, walker, vipera vagy charlie. előkelő társaság - a sorozatok 90%-a nem kap ismétlést.