• SzarvasA
    Én 2 hónapja nyomom kb. Isteni ez a játék. Az Age of Wondersre emlékeztet :)

Nincs magyar leírás egyenlőre. Maga a TUTORIAL olyan szinten megmutatja/elmagyarázza a tennivalókat, hogy szerintem bárki megérti. A többihez kell az angol tudás.

Nincs olyan hogy melyik néppel érdemes lenni. Mindnek meg van a maga előnye - hátránya. Minden népnek van saját rúnája: játék közben bal fent egy szám van (álltalában 3-as. rá kell kattintani, és előjön.

Forglar Swamp: minden kör elején kap plusz norát (mannát)
    Mocsári nép. Békák, vizilények. Sok a távolsági egységük, tudnak ugrani (akadájokat könnyebb kikerülni így), tudnak mozogni a vízben is, mérgeznek. Van olyan varázslatuk, amivel norát tudnak generálni.

Forsaken Wastes: 60%-al gyorsabban jár le e lények "clockdown"-ja. Azt mutatja hogy he meghal, hány kör múlva lehet újra megidézni.

Élőhalottak. A legtöbb lényükre hat rájuk a mérgezés, a fertőzés, félelem. A főépűleteiken és a nora fontjakon mágiaellenállás van: nem lehet rájuk varázsolni. sok lényük fertőz (minden körben sebződik), megbetegíti(csökken az egység attacja és deffensje) a más lényeket.

Ironfist Stronghold: 6-al kevesebbet sebeznek az ellenük bevetett varázslatok.

Törpék, barbárok, gólemek. Sok speciális képességük van, ezek használatával erősítik egymást.

Surrended Lands: +14 defens-t kapnak a lányek. Minél nagyobb az támadó Attack -ja és a támadott lény Defens -je közötti különbség, anál nagyobb mértékben csükken a sebzés. Pl.: 11 helyet csak 8-at sebződik.

Sárkánynép, Skeezick. Regenerálódnak, magas a védelmük. Erős, harcias nép. Erős területre ható varázslatokkal.

Underdephts: + 5 DMG minden lénynek (+5 sebzés)

Málysötét. Dötét elfek, démonok, impek. Sok lényüknek van ellenállása a tűzzel szemben, vagy gyógyul a tűztől, lávától. Más egységek pedig a lépteik nyomán lávát hagynak. Ezt jól őssze lehet kombinálni. Vannak lopakodó, láthatatlan lényeik.

K'Thir Forest: + sebességet kap minden egység. Vagyis tövvet tudnak cselekedni: ütni, mozogni, speciális képességeket alkalmazni.

Elfek, állatok. Sok távolsági egység. Mágusoot tudnak teleportálni.

Sawage Tundra: +10 HP minden lénynek. (+10 életpont)
    Jégvidéki nép, Yetik, gólemek, tundra barbárok.
    Sok egységük chill-t ad. (kör elején 1-2-t sebződik az akit egyszer megütöttek) Sok egység Arctic (ha jégen, havon van, +1 sebességet kap). Erős területre ható varázslatok, amik jéggé változtatják a földet, vizet.

Shattered Peaks: Hm... na velük nem nagyon játszottam. "You get a 12% nora refund on each deployed champion with a minimum of 4 nora."

Küklopszok, denevérek, G'hernek, és Moggák. A moggák ojasmik mint a goblinok. Nem túl erősek, nem túl kemények, de sokan vannak. Ha nincs a moggák közelében G'hern aki felügyeli őket, akkor megcsappan a harci képességük. a G'hern-ek nem túl erősek, de erősítik a moggákat, és szinte mindnek van speciális képessége: gyógyít, +AP-t ad a másik lényeknek, teleportálja a saját lényeket, kis moggákat szül. Náluk a küklopszok a kemény fiúk.

Hát így ami szembe jutott leírtam. Remélem segítettem.