• Balumann
    Nemazért, de meg lehetne nézni a negatív véleményeket, hogy kinek miért nem tetszett a játék, meg miket lehetne javítani. Ha végre az igényeket is megnéznék, akkor lehet nem csak sírás lenne a vége.
    Nekem is tetszett ez a játék, de teli van ismétlődő küldetésekkel, a harcrendszer valljuk be őszintén nagyon gagyi (1 gomb lenyomás, majd mikor támadnak attack, és ezzel a 2 gombbal meg is lehet ölni mindenkit). Ráadásul gamepaddal sokkal jobb az irányítás, egérrel nem olyan jó. Bár a hangulata, meg a mozgás magával ragad, akkor sem olyan játék, amire megéri többet áldozni.
    A hibás verzió kiszivárgásának inkább azt köszönhetik, hogy többen megvették mert nem akartak szarakodni...
    Ha nem töltik le, nem veszik meg ugyan úgy.

Aztán, Gears of War: Szintén azt kell mondanom, hogy aki az ilyet szereti, az végigjátszotta konzolon. Aztán letöltötte PC-re is megnézni, milyen rajta. Én is kipróbáltam sajnos, 2. pálya után törlés.

RS Vegas 2: Kiadták nagyon bugosan, hang szörnyű (de érdekes módon creative kell 5.1-hez is, de azon is szar), időnként beragad a hang, akkor a társaknak nagyon gyenge AI (előző részben jobb volt) + még rengeteg bug, multiban rengeteg. Kiadtak hozzá patcheket. A legutolsóban multiba beraktak egy ún. hardcore módot, amikor nem lehet kilátni fedezékből, hamarabb meghal, nincs gyógyulás, stb.. De a dedicated szervert olyan jól el sikerült szarniuk, hogy kiveszi a pályaváltás után, a kitiltott kütyüket is engedélyezi. Konzolból nem lehet beállítani ezeket. Emellett kiadtak fan packot, amibe 2 pálya éjszakai változata van (ahol ugyan úgy lehet látni mint nappal), és 1 első részből átportolt pálya. Pályaszerkesztésre természetesen nincs lehetőség. Ubisoft forumán meg lehet nézni, szinte csak negatív témák vannak, pedig nagyon jó játék alapjában. Legtöbben dedi szervert használnának, tehát a hardcore mód, kütyük kitiltása, meg még sok dolog beállítása nem lehetséges. És nincs szó arról, hogy készülnének ezek javítására, sem pályák kiadására (nagyon kevés pálya van).

Bezzeg CoD 4, egyből leszedhető volt megjelenésekor, törtel is nyugodtan lehet multizni, mégis mennyien megvették. (én mondjuk csak single-ben szeretem, multiban nem jön be).

Összefoglalva: Konzolosok kevésbé igényesek (és nem kell félni szaggatástól sem), PC-n sokkal egyszerűbb a warez (x360-on elveszik a garancia töréskor, duplarétegüekre kell kiírni a játékot, esetleg nem lehet multizni, stb.).