• mousee
    Nekem a bluetooth volt kellemes meglepetés ubi alatt.

Egy adag fénykép lementése BT-n keresztül windóz alatt:

Van egy kis pendrive szerű kütyüm, azzal megy a kékfog. Win alatt beraktam a gépbe, "Win új hardvert talált" tippecske, elkezdi telepíteni, kéri a telepítő cd-t. Persze arról nem tudja megenni a drivert, mert az úgy van megcsinálva, hogy csak az install cd tudja feltenni a drivert. Oké, cd-ről setup.exe indít, kb 2 perc telepítés, közben rakat új hardvert ismert fel. Utána restart, mert addig semmi nem megy. Restart után blue soleilt ki kell írtani az automatikus indításból (mer minek ha 1 hónapba egyszer kell a BT), amúgy progi indít, telefonnal összekapcsolódás, fájlkezelő, mindent kijelöl, másolás át a gépre. Nem vészes, és tök logikus a dolog, de most jön mindez ubi alatt:

Betettem a kis kütyümet egy usb portra, majd óra mellett kis szöveg: Bluetooth eszköz kész. Rá jobbkatt, "eszköz tallózása". Kidob egy listát a látott BT eszközökről. Rányomok a telefonra, és már tallózom is a telefon mappáit. Fényképeket gépre átmásol. Csá. Pedig egy nóném BT kütyüm van (lsusb szerint: ID 1131:1001 Integrated System Solution Corp. KY-BT100 Bluetooth Adapter)

Nem mind1 :)