• EagleeyE
    Azért ez a petíciós dolog nem igazán erős.

Az oldal indulása óta figyelem, írogatok a hivatalos fórumba, volt már ott pár érdekes mondat. A petíciót bárki bármennyiszer aláírhatta, a több millió játékosból, akik a D2-vel játszottak CSUPÁN 50000 írta alá, a játék kb 1%-át láthattuk eddig, szóval egyáltalán fel sem tudom fogni, hogy lehet valaki ennyire idióta, h petíciót indítson.

A necro kivétele a másik. Nem értem, hogy miért kelt iszonyatos felháborodás az a tény, hogy ez egy új játék. Nem a D2.5, nem valami revízió. Semmi értelme nem lenne ugyanazt kiadni javított grafikával. Beütne az EA Fifa-NFS effektusa. Igenis legyenek teljesen új karakterek, új design. A Witch Doctorból sem láttunk eddig túl sokat, hogy bármiféle következtetést le lehessen vonni. Még egy kiegészítőben sem látom értelmét a necronak. Aki necroval akar játszani, az tegye fel a D2-t.

Csak remélni tudom, h a Blizz hallgatni fog valamennyire is a fórumozókra, mert piszok jó ötletek merültek eddig fel.
    Pl.: D3 fórum

És ott lesz a Blizzcon, ahol a D3 lesz a középpontban a fejlesztők állítása szerint.